Despre compania noastră

Office Sky s-a născut în era vieții digitalizate, ca răspuns la nevoia tot mai mare a executivilor, a companiilor și a persoanelor private de a avea un ajutor virtual în activitățile lor zilnice.

Noi, cei de la Office Sky, am mers dincolo de înțelegerea clasică a unei asistente și am creat o Dublură pe care clienții se pot baza pe deplin.

Misiune

Misiunea Office Sky este de a furniza servicii de asistență de ultimă generație, care permit clienților noștri să se concentreze asupra sarcinilor și activităților urgente care necesită atenția lor.

Te eliberăm de problemele multe și mărunte, ca să te poți concentra pe ce este important.

Cum facem

Angajăm oameni talentați, cu competențe care acoperă toate nevoile unei persoane în această lume a vitezei.

Facem legătura între cerințele tale și persoana cu profilul potrivit pentru a le îndeplini cu succes.

Am creat o aplicație pentru a te ține mai aproape de Doppelgänger-ul tău și pentru a-ți oferi un instrument eficient de transmitere și urmărire a solicitărilor tale.

Valorile noastre

TIMP

Timpul este prețios. Este important să îți înțelegem nevoile, astfel încât să putem economisi timp pentru tine. Scopul nostru este de a face din Dublura ta o resursă valoroasă.

TRANSPARENȚĂ

Discutăm în mod deschis despre provocări și oportunități. Credem că fiecare poate avea o contribuție de valoare și un punct de vedere unic. La Office Sky, oferim și solicităm feedback și îl folosim.

RESPECT

Respectul este ceea ce oferim atât clienților noștri, cât și angajaților noștri. Este, de asemenea, ce ne așteptăm să primim înapoi. Facem ceea ce trebuie atunci când nimeni nu ne privește.

OAMENI

Oamenii sunt cel mai mare atu al nostru. Urmărim să încurajăm parteneriatele cu clienții și angajații.

PROFESIONALISM

Ne axăm pe rezultate. Toate proiectele și munca efectuată pentru tine sunt salvate în sistemele Office Sky. Atunci când Dublura ta Office Sky este plecată în concediu, este promovată sau pleacă, tranziția este gestionată fără întreruperi de noi.

PASIUNE

Ne place ceea ce facem și ne ajutăm reciproc. Suntem dornici să încercăm noi modalități de a face lucrurile.

Adriana Cazacu

Fondator
"Dorința mea a fost să muncesc alături de oameni pasionați de ceea ce fac, determinați și încrezători, pentru a putea oferi servicii impecabile partenerilor noștri. La Office Sky, am transformat această dorință în realitate."
"Consider că, indiferent în ce activitate ai fi implicat, trebuie să dai 100% ca partea ta să iasă bine. Scopul meu a fost întotdeauna să mă adaptez la orice situație, astfel încât să pot avea grijă de nevoile clienților mei, menținând în același timp o atmosferă plăcută în cadrul echipei."

Bogdan Poslușnic

Operations Manager
"Pasionată de provocările noi, lucrez cu entuziasm și plăcere în compania profesioniștilor și în domenii în care îmi sunt necesare abilitățile de comunicare. Când am un scop, fac absolut orice îmi stă în putință pentru a-l atinge, ghidată fiind de optimism și ambiție. Office Sky îmi dă posibilitatea să aplic ce am învățat până acum și să învăț o multitudine de alte lucruri noi."

Iulia Tuțu

Key Account Manager
A B GALA SRL
Registrul Comertului J40/9808/2012
CUI 16923746
Str Maria Moscu Hagi nr. 1, ap. 6, sector 1, București
[email protected]
@ Office Sky 2023. All rights reserved.
en_USEN