Cum îți poate îmbunătăți time management-ul un asistent virtual?

E timpul pentru managementul timpului!

Ai alocat multe resurse pentru a învăța despre managementul timpului. Ai investit bani și timp, ai făcut cursuri și ai citit, ai fost la workshop-uri, ai lucrat cu un coach. Ai implementat tehnici și strategii care să te ajute să obții cât mai mult într-o zi, o săptămână, o lună, un an. Dacă simți că ești stăpânul timpului tău, dacă știi că tu nu întârzii niciodată cu vreo sarcină și ești zilnic la eficiență maximă, acest articol nu este pentru tine! Dacă, în schimb, ai dat din cap dezaprobator la cel puțin una dintre aserțiunile anterioare, te invit să citești mai departe.

Se spune că e nevoie de un sat ca să crești un copil și este o vorbă pe care nu am auzit-o contestată vreodată. Dar oare nu e nevoie de un sat ca să crești un business sau ca să îți organizezi viața deja foarte aglomerată?

Dacă semeni puțin cu mine și cu încă 1 milion de persoane, poate și tu ai devenit un adult convins de faptul că trebuie să facă totul singur și perfect din prima. Și poate și ție mare ți-a fost dezamăgirea – și nu o dată! – când nu ai reușit să atingi acest standard „de aur”. Însă timpurile se schimbă, nevoile noastre și deschiderea noastră se schimbă.

Noi îți propunem modificarea de paradigmă de care ai nevoie și ne oferim să fim „satul” tău. Cum facem asta și cu ce te alegi tu?

Imaginează-ți cele 4 cadrane din teoriile managementului timpului, model dezvoltat de Steven Covey. Sarcinile tale, ale oricui, de altfel, pot fi împărțite în următoarele categorii:

  1. importante și urgente;
  2. importante, dar neurgente;
  3. neimportante, dar urgente și, în final,
  4. neimportante și neurgente.

Unde îți petreci cea mai mare parte a timpului și unde ți-ai dori să îți petreci cea mai mare parte a timpului? Atât teoria, cât și practica ne arată că timpul cel mai bine investit este acela pe care îl alocăm sarcinilor importante, dar neurgente – acolo este magia creșterii și dezvoltării, fie personale, fie a business-ului pe care îl conduci. Acolo încadrăm planificarea, dezvoltarea, identificarea și crearea de relații, oportunități și parteneriate, precum și activitățile preventive. Tot practica ne arată că petrecem adesea prea mult timp în celelalte trei cadrane, răpindu-ne singuri din resurse și uneori ajungând la epuizare, dar fără rezultate spectaculoase.

Superputeri cu un super partener

Un asistent personal (personal assistant) te poate deroba de toate sarcinile mici, repetitive, consumatoare de timp. Acesta poate deveni o dublură a ta, care să se muleze pe nevoile tale și pe orarul tău. Există soluții cu un grad foarte ridicat de flexibilitate și personalizare, astfel încât tu să beneficiezi de eficiență maximă, atât din punctul de vedere al timpului cât și din punct de vedere financiar..

Asistentul tău virtual va activa în celelalte trei cadrane pentru tine, sprijinindu-te în organizarea programului, executând sarcinile pe care tu le poți delega, venind cu remindere, astfel încât mintea ta să rămână liberă și creativă.

Așadar, dacă în această primăvară ți-ai propus să:

  • Ai mai multă grijă de tine și ai tăi
  • Să îți duci business-ul la nivelul urmator
  • Să fii mai eficient cu timpul tău
  • Să îți optimizezi cheltuielile
  • Să nu ajungi la epuizare
  • Să te bucuri de viață

….atunci un asistent personal virtual este partenerul potrivit pentru tine. Contactează Office Sky folosind formularul de pe site iar noi vom reveni către tine cât ai zice „time management”.

Dacă încă nu te-ai convins, hai să o luăm încet și să devenim prieteni. Ne găsești pe Facebook și Instagram..

A B GALA SRL
Registrul Comertului J40/9808/2012
CUI 16923746
Str Maria Moscu Hagi nr. 1, ap. 6, sector 1, București
[email protected]
@ Office Sky 2023. All rights reserved.
en_USEN