Angajeaza-ti un Office Assistant

O asistentă virtuală este un partener independent, care lucrează de la distranță, pentru realizarea de sarcini administrative. Asistentele noastre virtuale sunt pregătite să te ajute cu o multitudine de task-uri, de la simple la complexe, de la o comandă de papetărie sau preluare de apeluri, la procese verbale de ședință sau contabilitate primară.

De ce să angajezi un Office Assistant virtual?

Nu irosi timpul pe care îl poți dedica echipei tale și dezvoltării tale profesionale! Eficientizează sarcinile administrative din cadrul companiei cu office managerul tău de la Office Sky!

Cum te poate ajuta un asistent manager virtual?

Facturare și creanțe

Urmărim cu atenție ce trebuie să plătești și să încasezi, fără ca tu să mai ai grija termenelor depășite. Putem să ne ocupăm și de facturare și verificarea documentelor de la furnizori.

Traduceri

Echipa ta are nevoie de traduceri pentru contracte, articole etc... Asistenta administrativă Office Sky poate rezolva acest task.

Rapoarte

La Office Sky, Excel este prietenul nostru. Analizăm datele și generăm rezultatele în rapoarte ușor de urmărit și de prezentat, personalizate pentru uzul fiecărui deprtament în parte.

Preluare apeluri

Fă liniște în birou și lasă telefonul să sune la noi. Office managerul Office Sky va aborda fiecare apel într-un mod amabil și profesionist.

E-mailuri

Te ajutăm să răspunzi tuturor partenerilor în timp util sau să transmiți informații către echipa ta.

Sarcini administrative

Office managerul tău se ocupă de comenzi de consumabile, identifică de furnizori pentru nevoile companiei, gestionează întreținerea spațiului.

Documente

Creare, editare, formatare și corectare a oricăror documente (contracte, texte, prezentări)

Managementul rețelelor sociale

Prezența online a companiei tale te preocupă? Asistenta administrativă Office Sky poate pregăti postări și răspunsuri pe paginile de social media.

Managementul evenimentelor

Locații, catering, invitații, decorațiuni, divertisment, confirmări – toate acestea pot fi preluate cu succes de Office Sky.

Suport clienți

Clienții companiei tale vor beneficia de atenție sporită, dacă lucrezi cu un office assistant Office Sky. Acesta va prelua apeluri, va colecta feedback și va oferi informații, se va asigura că noutățile pregătite de compania ta vor fi transmise tuturor clienților.

De ce sa alegi serviciile Officesky.ro

TALENT SPECIALIZAT

Procesul nostru de recrutare garantează că asistentele noastre personale virtuale se pot adapta nevoilor tale și pot învăța rapid să se ocupe de sarcinile tale zilnice, pentru a-ți elibera timpul. Îți punem la dispoziție asistente pregătie și competente, gata să se implice și să te ajute!

COSTURI ȘI RISCURI REDUSE

Colaborarea cu un asistent personal Office Sky îți va economisi timp și bani în procesul de angajare. În plus, plătești doar timpul în care Doppelgänger-ul tău lucrează efectiv pentru tine.

CONCENTREAZĂ-TE PE LUCRURILE IMPORTANTE PENTRU TINE

Noi ne ocupăm de căutarea celor mai bune talente, le gestionăm salarizarea și beneficiile, le dezvoltăm abilitățile și le fidelizăm prin cultura noastră unică, astfel încât să devină o resursă pe termen lung pentru tine, în timp ce tu rămâi concentrat pe sarcinile cele mai importante sau care îți fac plăcere.

Întrebări frecvente

 • Care este programul unui office assistant online?

  Adaptăm programul de lucru conform nevoilor clienților noștri.

 • Un office assistant virtual este un robot?

  Nu. Toți asistenții noștri virtuali sunt persoane reale, cu experiență de asistenți executivi sau personali.

 • Va fi nevoie să îmi instruiesc propriul office assistant?

  Vă punem la dispoziție profesioniști deja pregătiți, cu experiență în Microsoft Office, relații cu clienți și office management. Aceștia pot fi instruiți în utilizarea instrumentelor și sistemelor specifice utilizate de clienții noștri.

 • Ce metode de plată acceptați?

  Plata se face prin transfer bancar.

 • Cum comunic cu asistentul meu virtual?

  Principalul instrument de comunicare este aplicația Office Sky, unde poți trimite toate cererile, le poți urmări, le poți vedea statusul și poți lucra la ele împreună cu asistentul tău. Dar poți comunica cu Dublura ta și prin Whatsapp sau e-mail.

 • Cât timp durează procesul de onboarding?

  Întregul proces poate dura între câteva zile și câteva săptămâni, în funcție de disponibilitatea ta. Printr-o discuție detaliată, ne asigurăm mai întâi că îți înțelegem nevoile, pentru a-ți face o ofertă adaptată nevoilor tale. Apoi, primim instrucțiunile tale privind procesele și procedurile de lucru și suntem gata să începem!

 • Voi avea un office assistant dedicat?

  Disponibilitatea unui office assistant dedicat depinde de orele de lucru de care ai nevoie și de competențele pe care trebuie să le aibă. Este posibil să fie nevoie de mai mult de o persoană pentru a se ocupa de anumite proiecte. Orice office assistant virtual va avea o rezervă, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim nu sunt întrerupte de vacanțe sau zile libere.

 • Unde sunt localizați office assistant Office Sky?

  Asistentele și asistenții noștri se află în România.

 • Dacă nu mi-am consumat toate orele din abonamentul lunar, vor mai fi disponibile luna viitoare?

  Da. Opțiunea preplătită a abonamentului lunar permite ca orele neutilizate să fie disponibile în luna următoare.

Testimoniale

Credem că fiecare poate avea o contribuție de valoare și un punct de vedere unic. La Office Sky, oferim și solicităm feedback și ÎL FOLOSIM.

Am crezut că doar clonarea poate fi o soluție pentru mine. Mulțumesc, Office Sky. Doppelgänger-ul meu este o asistentă atât de eficientă încât am câștigat timp pentru cele importante din viața mea.
Magda Pâslaru
specialist Marketing

Servicii profesioniste! Iar aplicația este un bonus neașteptat. Recomand cu încredere Office Sky!
Ion Cazacu
Acocat
Multumit pe deplin. Am primit serviciile pe care le-am cerut.
Ion Rădulea
antrepernor real estate

Contactează-ne

+40 721 299 600
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
A B GALA SRL
Registrul Comertului J40/9808/2012
CUI 16923746
Str Maria Moscu Hagi nr. 1, ap. 6, sector 1, București
[email protected]
@ Office Sky 2023. All rights reserved.
en_USEN