Angajeaza-ti un Asistent Manager la distanta

O asistentă virtuală este un partener independent, care lucrează de la distranță, pentru realizarea de sarcini de organizare și suport. Asistentele noastre virtuale sunt pregătite să te ajute cu o multitudine de task-uri, de la simple la complexe, de la o rezervare la restaurant sau preluare de apeluri, la raportări de business sau contabilitate primară.

De ce să angajezi un Asistent Manager virtual?

Concentrează-te pe creșterea afacerii tale și lasă toate sarcinile consumatoare de timp în grija Office Sky!

Cum te poate ajuta un asistent manager virtual?

Prezentări

Asostentele Office Sky se asigură că prezentările tale sunt de impact.

Gestionarea calendarului

Îți organizăm întâlnirile și programul în mod eficient.

Managementul task-urilor

Asistent managerul Office Sky are grijă să nu uiți nicio sarcină, te ajută să le prioritizezi corect și le preia pe acelea care sunt de competența lui.

Organizarea călătoriilor de afaceri

Orice business trip va fi pregătit în totalitate de asistent managerul Office Sky: zboruri, cazare, închiriere auto, organizare întâlniri și participări la evenimente.

E-mailuri

Te ajutăm să răspunzi partenerilor și colegilor în timp util.

Rapoarte

La Office Sky, Excel este prietenul nostru. Analizăm datele și generăm rezultatele în rapoarte ușor de urmărit și de prezentat.

Cercetare

Căutăm cei mai buni furnizori de servicii și produse, îți prezentăm 3 oferte ca să poți alege, culegem informații despre subiectele care te interesează.

Traduceri

Franceză, spaniolă sau italiană, germană, engleză sau sârbă, orice limbă ar vorbi partenerii tăi, asistent managerul Office Sky se ocupă de traducere.

Documente

Creare, editare, formatare și corectare a oricăror documente (contracte, texte, prezentări)

Suport clienți

Lucrând cu un asistent manager Office Sky, clienții tăi vor beneficia de atenția pe care o merită. Asistenta va menține legătura cu aceștia, va prelua apeluri, va colecta feedback și va oferi informații, se va asigura că noutățile pregătite de compania ta vor fi transmise tuturor clienților.

De ce sa alegi serviciile Officesky.ro

TALENT SPECIALIZAT

Procesul nostru de recrutare garantează că asistentele noastre personale virtuale se pot adapta nevoilor tale și pot învăța rapid să se ocupe de sarcinile tale zilnice, pentru a-ți elibera timpul. Îți punem la dispoziție asistente pregătie și competente, gata să se implice și să te ajute!

COSTURI ȘI RISCURI REDUSE

Colaborarea cu un asistent manager Office Sky îți va economisi timp și bani în procesul de angajare. În plus, plătești doar timpul în care Doppelgänger-ul tău lucrează efectiv pentru tine.

CONCENTREAZĂ-TE PE LUCRURILE IMPORTANTE PENTRU TINE

Noi ne ocupăm de căutarea celor mai bune talente, le gestionăm salarizarea și beneficiile, le dezvoltăm abilitățile și le fidelizăm prin cultura noastră unică, astfel încât să devină o resursă pe termen lung, în timp ce tu rămâi concentrat pe sarcinile cele mai importante pentru tine și business-ul tău.

Testimoniale

Credem că fiecare poate avea o contribuție de valoare și un punct de vedere unic. La Office Sky, oferim și solicităm feedback și ÎL FOLOSIM.
Am crezut că doar clonarea poate fi o soluție pentru mine. Mulțumesc, Office Sky. Doppelgänger-ul meu este o asistentă atât de eficientă încât am câștigat timp pentru cele importante din viața mea.
Magda Pâslaru
specialist marketing
Servicii profesioniste! Iar aplicația este un bonus neașteptat. Recomand cu încredere Office Sky!
Ion Cazacu
avocat
Mulțumit pe deplin. Am primit serviciile pe care le-am cerut.
Ion Rădulea
antreprenor real estate

Întrebări frecvente

Contactează-ne

+40 721 299 600
Office Sky Team SRL Registrul Comertului J40/12589/2022 CUI 46405100 str. Dr. Iacob Felix nr. 21, Bucuresti [email protected]
@ Office Sky 2022. Toate drepturile rezervate.
en_USEN