Angajeaza-ti un Office Assistant

O asistentă virtuală este un partener independent, care lucrează de la distranță, pentru realizarea de sarcini administrative. Asistentele noastre virtuale sunt pregătite să te ajute cu o multitudine de task-uri, de la simple la complexe, de la o comandă de papetărie sau preluare de apeluri, la procese verbale de ședință sau contabilitate primară.

De ce să angajezi un Office Assistant virtual?

Nu irosi timpul pe care îl poți dedica echipei tale și dezvoltării tale profesionale! Eficientizează sarcinile administrative din cadrul companiei cu office managerul tău de la Office Sky!

Cum te poate ajuta un asistent manager virtual?

Facturare și creanțe

Urmărim cu atenție ce trebuie să plătești și să încasezi, fără ca tu să mai ai grija termenelor depășite. Putem să ne ocupăm și de facturare și verificarea documentelor de la furnizori.

Traduceri

Echipa ta are nevoie de traduceri pentru contracte, articole etc... Asistenta administrativă Office Sky poate rezolva acest task.

Rapoarte

La Office Sky, Excel este prietenul nostru. Analizăm datele și generăm rezultatele în rapoarte ușor de urmărit și de prezentat, personalizate pentru uzul fiecărui deprtament în parte.

Preluare apeluri

Fă liniște în birou și lasă telefonul să sune la noi. Office managerul Office Sky va aborda fiecare apel într-un mod amabil și profesionist.

E-mailuri

Te ajutăm să răspunzi tuturor partenerilor în timp util sau să transmiți informații către echipa ta.

Sarcini administrative

Office managerul tău se ocupă de comenzi de consumabile, identifică de furnizori pentru nevoile companiei, gestionează întreținerea spațiului.

Documente

Creare, editare, formatare și corectare a oricăror documente (contracte, texte, prezentări)

Managementul rețelelor sociale

Prezența online a companiei tale te preocupă? Asistenta administrativă Office Sky poate pregăti postări și răspunsuri pe paginile de social media.

Managementul evenimentelor

Locații, catering, invitații, decorațiuni, divertisment, confirmări – toate acestea pot fi preluate cu succes de Office Sky.

Suport clienți

Clienții companiei tale vor beneficia de atenție sporită, dacă lucrezi cu un office assistant Office Sky. Acesta va prelua apeluri, va colecta feedback și va oferi informații, se va asigura că noutățile pregătite de compania ta vor fi transmise tuturor clienților.

De ce sa alegi serviciile Officesky.ro

TALENT SPECIALIZAT

Procesul nostru de recrutare garantează că asistentele noastre personale virtuale se pot adapta nevoilor companiei tale și pot învăța rapid să se ocupe de sarcinile zilnice, pentru a-ți elibera timpul. Îți punem la dispoziție asistente pregătie și competente, gata să se implice!

COSTURI ȘI RISCURI REDUSE

Colaborarea cu un office assistant Office Sky îți va economisi timp și bani în procesul de angajare. În plus, plătești doar timpul în care Doppelgänger-ul tău lucrează efectiv pentru compania ta

CONCENTREAZĂ-TE PE LUCRURILE IMPORTANTE PENTRU TINE

Noi ne ocupăm de căutarea celor mai bune talente, le gestionăm salarizarea și beneficiile, le dezvoltăm abilitățile și le fidelizăm prin cultura noastră unică, astfel încât să devină o resursă pe termen lung pentru compania ta, în timp ce tu rămâi concentrat pe sarcinile cele mai importante.

Întrebări frecvente

Testimoniale

Credem că fiecare poate avea o contribuție de valoare și un punct de vedere unic. La Office Sky, oferim și solicităm feedback și ÎL FOLOSIM.
Am crezut că doar clonarea poate fi o soluție pentru mine. Mulțumesc, Office Sky. Doppelgänger-ul meu este o asistentă atât de eficientă încât am câștigat timp pentru cele importante din viața mea.
Magda Pâslaru
specialist marketing
Servicii profesioniste! Iar aplicația este un bonus neașteptat. Recomand cu încredere Office Sky!
Ion Cazacu
avocat
Mulțumit pe deplin. Am primit serviciile pe care le-am cerut.
Ion Rădulea
antreprenor real estate

Contactează-ne

+40 721 299 600
Office Sky Team SRL Registrul Comertului J40/12589/2022 CUI 46405100 str. Dr. Iacob Felix nr. 21, Bucuresti [email protected]
@ Office Sky 2022. Toate drepturile rezervate.
en_USEN